Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی فیروز آبادی چهارشنبه در دیدار فرماندار لارستان تصریح کرد: عجله ای برای خروج خانواده ها از چرخه حمایتی کمیته امداد و به صرف اجرای یک طرح اشتغالزایی نداریم و رویکرد این نهاد بر این امر استوار است که تا حصول اطمینان کامل از خودکفایی و توان اداره اقتصادی و معیشتی از سوی متقاضی نباید فرد و شخص مددجویی از زیرپوشش خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ابراز داشت: ما دو مولفه نظام هدایت شغلی کارشناس محور و نظام راهبردی کارآفرینی را توامان در دستور کار قرار دادیم و بر حسب آن هم اهداف اساسی دیگری که یکی از آنها اتصال همین مشاغل خرد و زودبازده با راهبران ملی و در سطح وسیع تر است را نیز دنبال می کنیم.

او گفت: بر همین اساس تفاهم نامه ای بین کمیته امداد با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بخش کشاورزی این ستاد برای ایجاد بیش از ۴۰ هزار فرصت شغلی سالانه هم به امضا رسیده است.

 هدف گذاری ۳۱ هزار فرصت شغلی در فارس

مدیرکل کمیته امداد فارس هم در این نشست گفت: هدف گذاری ما در این استان و در سال ۱۴۰۱ ایجاد ۳۱ هزار فرصت شغلی است.

مرتضی موصلی ادامه داد: میزان بودجه ابلاغی در این راستا به استان فارس هم با بیش از دو برابر افزایش نسبت به سال گذشته رقمی افزون بر یک هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان است.

وی میزان بودجه اختصاصی برای اعطای وام های اشتغال در لارستان را هم ۴۲۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

هم اینک حدود۱۰هزار یتیم درمناطق مختلف استان یر پوشش چتر حمایتی کمیته امداد این استان است.

فرماندار لارستان: اشتغال را آماری نکنیم

فرماندار ویژه لارستان فارس هم  گفت: یکی از آفت های جدی در حوزه اشتغال ، وام های اشتغالزایی و از طرف دیگر افزایش میزان بیکاری این است که به جای کیفیت بخشی به امر مهم شغل بیشتر به دنبال آمارسازی در این حوزه هستیم.

داریوش دهقان تصریح کرد: البته این ضعف مربوط به یک نهاد و یا بخش اجرایی خاص نیست و به عنوان یک آفت در این حوزه و از زمان های گذشته به صورت سیستمی وار رخنه کرده که بیشتر تمرکز ها به سمت اعداد و ارقام بوده تا کیفیت بخشی به اشتغال و شغل های پایدار و این مهم و ساماندهی این وضع می تواند به عنوان یک اولویت در دستور کار کمیته امداد قرار گیرد.

فرماندار لارستان تصریح کرد: یکی از نهادهایی که به طور معمول و بر اساس ارزیابی ها و راستی آزمایی همواره در زمینه اشتغال پایدار و کاهش میزان انحراف در اعطای وام های اشتغالزایی عملکرد قابل قبولی داشته، کمیته امداد بوده که در لارستان هم این موضوع به خوبی نمایان است.

وی همچنین یادآور شد: کمیته امداد نباید در زمینه خروج خانوارهای زیر پوشش خود به صِرف اعطای یک وام اشتغال و یا یک خدمت و یا ساخت مسکنی برای یک مددجو به فوریت و با سماجت در پی خروج وی از چرخه حمایتی این نهاد برآید.

دهقان یادآور شد: باید در این راستا حوصله به خرج داد و تا زمانی که اطمینان حاصل نکنید که این شخص مددجو وفقیری که به کمیته امداد پناه آورده و با یک وام ناچیز اقدام به ایجاد یک طرح اشتغالزایی کرده به طور واقعی به شغل پایدار رسیده است، نباید برای خروج آن شخص اقدام کرد.

فرماندار لارستان گفت: هم اینک بسیاری از افراد زیر پوشش کمیته امداد و مددجویان، به ترس آنکه به محض دریافت وام زمینه خروج وی از تحت پوششی کمیته امداد هم فراهم می شود از گرفتن تسهیلات اشتغالزایی امتناع می ورزد و از این وضعیت هراس دارند و یا با اکراه اقدام به این کار می کنند.

وی بیان کرد: خواسته و دغدغه عمده مراجعه کنندگان کمیته امداد به مسئولان همین موضوع است؛ البته این رویکرد و سیاست کمیته امداد چنانچه درست و اصولی و واقعی اجرا شود، در اصل و ذات خود اقدامی شایسته در بلند مدت محسوب می شود.

دهقان اضافه کرد: یک فرد مددجو به دلیل نداشتن توان مالی لازم احتمال ورشکسته شدن و یا از دست دادن دارایی خود در اجرای یک طرح را دارد که انتظار است کمیته امداد ضمن نظارت های فنی و پشتیبانی حتی تا مرحله بازاریابی و کمک به خرید محصول و رونق طرح اشتغال این شخص، وی را مورد حمایت واقعی و جدی قرار دهد.

فرماندار لارستان همچنین با توجه به بُعد مسافت طولانی و پراکندگی و پراکنش نامناسب جمعیت روستایی و فقیر نشین لارستان خواستار توجه ویژه کمیته امداد کشور و استان فارس برای ایجاد نمایندگی های مستقل این نهاد حمایتی  در بخش های بیرم، صحرای باغ و دهستان درزو سایبان شد.

وی گفت: لارستان به دلیل داشتن خیرین و توان بالای منابع مالی تجار و بازرگانان و وجوه ارسالی از کشورهای حوزه خلیج فارس منبع خوبی برای اجرای تبصره ۱۸ و اعطای وام های اشتغال به میزان و سقف حتی بالای ۲۰ میلیارد تومانی است.

دهقان خواستار ایجاد یک مجتمع و کارگاه تولیدی با میزان اشتغالزایی بالا در لارستان فارس با ایجاد تفاهم نامه بین خیرین و کمیته امداد شد.

نزدیک به چهار هزار خانوار از جمعیت حدود ۲۳۰ هزار نفری شهرستان لارستان زیر پوشش  کمیته امداد قرار داردند.

شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله حدود ۳۸۰ کیلومتری جنوب شیراز واقع شده است.

برچسب‌ها اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی لارستان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی لارستان اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی لارستان فارس فرماندار لارستان وام های اشتغال کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود